Elonkulma

Elonkulma

❤❤❤
elon_kulma_1.jpgElonkulman
tilat ovat Kalevankatu 7:stä Lohjan Tähden takana. Toimitiloissa kokoontuvat erilaiset toimintaryhmät ja sairaanhoitajan voi tavata siellä oman kodin vaihtoehtona. Samoin Akuatri- ja Bemer-hoitoja saa halutessaan Elonkulman tiloissa.


TOIMINTARYHMÄT

Elonkulma tarjoaa kohtuuhintaisen paikan keskellä kaupunkia erilaisten yhdistysten ja yhteisöjen viriketoimintaan ja muuhun tarpeeseen kokoontua.

 Tilavaraus soittamalla numeroon 040 501 7172.

 Tilavuokra on 20 € tunnilta tai 50 € kolmelta tunnilta.


ELONKAUPPA

Elonkauppa ei ole kivijalkakauppa, vaan se toimittaa tilauksesta erityistuotteita terveyden ylläpitoon, sekä sairauden ja vammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Valikoimaan kuuluu yleisimpien terveydenhoitotuotteiden lisäksi hyvän- olontuotteita. Me voimme toimittaa 'melkein mitä vain' aina isoimpia apuvälineitä ja -laitteita myöten.

Olemme tervydenhoitotuotteisiin erkoistuneen Terttu Lilja Oy:n jälleenmyyjä ja meiltä saa tilattua esimerkiksi lääkinnälliset VENOSAN hoitosukat ja -hihat mittatilauksella. Terttu Lilja Oy:n valikoimiin voit tutustu tästä.

 Tilaus soittamalla numeroon 040 501 7172.

 Tuotteita voi tiedustella myös Huushollipiikojen asiakaskäynneillä.


HOITOPAIKKA

Elonkulman sairaanhoitaja ottaa vastaan sovittuina aikoina. Samoin Akuatri- ja Bemer-hoitoja saa Elonkulmassa sopimuksen mukaan.

Lue lisää